• zo
    16.00-17.00 uurSt.-Catharinakerk, Lange Nieuwstraat, Utrecht

Op zondagmiddag 25 augustus zingt de vrouwenschola van de St.-Josephkerk delen uit het Augustinsuofficie. Ook staat op het programma: Fecisti nos ad te (van Carlotta Ferrari), de hymne Magne pater Augustine en het Te Deum. Bij het Te Deum krijgen de toehoorders een rol in de zang.  Er is een muzikaal intermezzo met muziek van Sammartini door Carlo Post (blokfluit) en Willem Vonk (orgel). Pater M. Schrama o.s.a. zal een toelichting geven op het thema 'Augustinus en Italië'.

10.00 uurSt.-Josephkerk, Draaiweg 44, Utrecht

In de St.-Josephkerk zijn we in juni jl. gestart met een studenten-kerkkoor. We zingen op de 1e vrijdagmorgen van de maand tijdens de Heilige Mis van 10.30 uur. Na de zomervakantie bespreken we met elkaar of we vaker willen gaan repeteren.
    Kom je deze vrijdag met ons kennismaken?
    10.00 uur: de gezangen voor de Mis oefenen
    10.30 uur: Heilige Mis
    11.15 uur: koffie, thee en ontmoeting

16.00 uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

De kleine viering is een eenvoudige viering van bezinning, gebed en stilte met medewerking van de gregoriaanse vrouwenschola.
    In het jaar 2019 willen we in de kleine vieringen stil staan bij het gebed: Wat is bidden eigenlijk? En hoe kun je bidden? Vanuit verschillende tradities lezen we teksten over het gebed.

10.00 uurSt.-Josephkerk, Draaiweg 44, Utrecht

Kom je deze vrijdag met ons kennismaken?
    10.00 uur: de gezangen voor de Mis oefenen
    10.30 uur: Heilige Mis